România s-a întors acasă cu 6 medalii de la Campionatul Balcanic de Mountain Bike

Lotul naţional de MTB a obţinut 6 medalii, dintre care 2 de aur, 3 de argint şi 1 de bronz la Campionatul Balcanic de MTB din Serbia.

Urmărește
202 afișări
Imaginea articolului România s-a întors acasă cu 6 medalii de la Campionatul Balcanic de Mountain Bike

Sursa foto: Facebook

La doar după o săptămână de la disputarea Campionatelor Europene de Mountain Bike la Cheile Grădişei, România a reuşit să puncteze rezultate excelente la Campionatul Balcanic de MTB XCO
din Serbia.

Sâmbătă, lotul naţional de MTB a obţinut 6 medalii, dintre care 2 de aur, 3 de argint şi 1 de bronz.

Sportivii români care ne-au reprezentat sunt Roberto Burţa, Dragoş Stavar, Patrick Pescaru, Iana Balteş, Horea Precup, Miruna Măda, Zama Sofia, Elias Hozat, Eszter Bereczki, Alex Ilie şi Tita George.

Alături de sportivi ca staff tehnic al loturi naţional au participat Razvan Damian (Team Manager) şi Attila Szakacs (Mecanic).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici