Românul care se antrenează alături de Cristiano Ronaldo, la Juventus

Cristiano Ronaldo e noul star al lui Juventus Torino, portughezul transferându-se de la Real Madrid. În lotul italienilor se află şi Laurenţiu Brănescu, portarul care a evoluat la Dinamo sub formă de împrumut din vara lui 2016 şi până acum.

940 afișări
Imaginea articolului Românul care se antrenează alături de Cristiano Ronaldo, la Juventus

Foto: hepta

Goalkeeperul de 24 de ani, ce a evoluat pentru roş-albi în Liga 1, dar şi-n Cupa României, e sub contract cu italienii până în 2020. Internaţionalul de tineret e la echipa a doua a celor de la Juventus, dar recent a profit de ocazie şi după un antrenament a făcut o fotografie alături de Cristiano Ronaldo.

Starul portughez a plecat de la Real Madrid, după nouă ani în care a scris istorie pentru clubul spaniol, şi a semnat cu Juventus, suma de transfer fiind de 105 milioane de euro. El va evolua pentru următoarele patru sezoane la torinezi, salariul fiind de 30 de milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici