Ronaldinho, certat de fanii milanezi că-şi petrece nopţile prin discoteci

Câţiva suporteri ai echipei AC Milan i-au obligat pe jucătorii Ronaldinho şi Dida să părăsească o discotecă în care aceştia se aflau, reproşându-le că se distrează în loc să se odihnească înaintea unui antrenament, informează ediţia on-line a cotidianului As, care citează Gazzetta dello Sport.

21 afișări
Imaginea articolului Ronaldinho, certat de fanii milanezi că-şi petrece nopţile prin discoteci

Ronaldinho, certat de fanii milanezi că-şi petrece nopţile prin discoteci (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, cei doi jucători se aflau într-o discotecă din Milano când au fost abordaţi de câţiva suporteri, nu pentru a le cere autografe, ci pentru a-i critica pentru comportamentul lor. Fanii le-au reproşat jucătorilor că nu dorm la acea oră, deoarece a doua zi aveau programat un antrenament.

Ca urmare a atitudinii fanilor, cei doi fotbalişti au părăsit localul.

Săptămâna trecută, formaţia AC Milan a pierdut toate meciurile disputate într-un turneu de pregătire în Statele Unite, precum şi partida cu Bayern Munchen din cadrul turneului internaţional Audi Cup.

Gazzetta dello Sport a scris, miercuri, că Ronaldinho a petrecut un weekend "de nebunii" la Barcelona, profitând de cele trei zile libere oferite de antrenorul Leonardo, după turneul Audi Cup. Însoţit de un grup de prieteni şi prietene, jucătorul în vârstă de 29 de ani s-a distrat în diferite localuri şi pe străzile oraşului Barcelona.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici