Ronaldinho, mai aproape de AC Milan decât de Chelsea (presă)

Atacantul brazilian al echipei FC Barcelona, Ronaldinho, ar putea să se transfere mai curând la AC Milan, decât la Chelsea, în ianuarie, potrivit cotidianului Gazzetta dello Sport.

1 afișare
Imaginea articolului Ronaldinho, mai aproape de AC Milan decât de Chelsea (presă)

Ronaldinho, mai aproape de AC Milan decât de Chelsea (presă)

Potrivit publicaţiei italiene, fratele şi agentul lui Ronaldinho, Roberto Assis, a dezminţit orice acord cu clubul Chelsea, cu care internaţionalul brazilian a fost asociat în ultimele zile de presa spaniolă, transmiţând astfel, indirect, un mesaj celor de la AC Milan.

La rândul lor, conducătorii de la AC Milan, în special preşedintele Silvio Berlusconi, care nu şi-a ascuns niciodată admiraţia pentru starul brazilian, ar fi pregătiţi să negocieze cu omologii lor de la FC Barcelona în încercarea de a-l legitima pe Ronaldinho încă din ianuarie 2008. Potrivit Gazzetta dello Sport, Ronaldinho, în vârstă de 27 de ani, ar fi început deja să înveţe limba italiană.

Ronaldinho, care evoluează la FC Barcelona din 2003, a fost rezervă la ultimele două meciuri ale fostei campioane a Spaniei, cu Olympique Lyon, la 27 noiembrie, în Liga Campionilor, şi cu Espanol, sâmbătă, în campionat. De fiecare dată el a fost trimis pe teren cu 20 de minute înainte de final.

Joi, cotidianul catalan El Mundo a notat că Ronaldinho, campion mondial în 2002 şi câştigător al Balonului de Aur în 2005, consideră că situaţia sa actuală este "insuportabilă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici