Ronny Levy: Am arătat ca o echipă puternică şi foarte bine organizată

Tehnicianul Unirii Urziceni, Ronny Levy, a declarat, joi seară, după înfrângerea din meciul cu Liverpool, scor 1-3, că formaţia sa ar fi meritat un rezultat mai bun, dar important este că a arătat ca o echipă puternică şi foarte bine organizată.

15 afișări
Imaginea articolului Ronny Levy: Am arătat ca o echipă puternică şi foarte bine organizată

Ronny Levy: Am arătat ca o echipă puternică şi foarte bine organizată (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Ştiam că golul pe care l-am marcat a venit destul de devreme şi că se mai pot întâmpla multe până la final. Golul egalizator a venit şi el devreme şi nu am avut timp să mă gândesc că şansele noastre pentru calificare vor creşte. Nu contează rezultatul, mi se pare foarte important că am arătat ca o echipă puternică şi foarte bine organizată. Cred că am fi meritat un rezultat mai bun, însă asta este, mergem mai departe. Chiar dacă au mai fost şi unele greşeli, jucătorii au respectat în mare măsură ceea ce le-am cerut", a spus Levy.

Ronny Levy s-a declarat convins că meciul de joi a fost dificil şi pentru Liverpool. "Golurile de azi au venit din faze care nu anunţau mai nimic. Sunt convins că şi pentru ei acest meci a fost dificil, în ciuda scorului înregistrat. Va fi foarte dificil să ne recuperăm pentru meciurile din campionat, însă cred că voi fi nevoit să apelez la sistemul de rotaţie. Probabil că vor apărea şi alţi jucători, care au evoluat mai puţin până acum şi care sunt mai proaspeţi. Sperăm să ne revenim în campionat, pentru că până acum nu am obţinut rezultate prea bune. Sunt convins că după cum arată echipa, vom reuşi să facem meciuri mai bune şi să obţinem rezultatele pe care le aşteptăm", a afirmat tehnicianul.

Antrenorul a precizat că speră ca jucătorul George Galamaz, care a ieşit de pe teren în minutul 27, să nu fi suferit o accidentare gravă: "Galamaz este un jucător foarte important pentru echipa noastră, are experienţă, este un adevărat căpitan, este inima echipei. A contat foarte mult ieşirea sa. Să sperăm totuşi că accidentarea nu este una gravă, chiar dacă la vestiar nu arăta prea bine".

Campioana României, Unirea Urziceni, a ratat calificarea în optimile Ligii Europa, după ce a fost învinsă, joi, pe stadionul "Steaua", cu scorul de 3-1 (2-1), de formaţia engleză Liverpool, în manşa retur a 16-imilor competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici