Ronny Levy după meciul pierdut cu CFR Cluj: Sunt foarte dezamăgit!

Antrenorul echipei Unirea Urziceni, israelianul Ronny Levy, a declarat, luni, după înfrângerea echipei sale, scor 0-1, în faţa formaţiei CFR Cluj, că este foarte dezamăgit.

25 afișări
Imaginea articolului Ronny Levy după meciul pierdut cu CFR Cluj: Sunt foarte dezamăgit!

Ronny Levy după meciul pierdut cu CFR Cluj: Sunt foarte dezamăgit! (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Sunt foarte dezamăgit. A fost un joc dificil, în special pentru că a urmat celui de la Liverpool care ne-a stors de puteri. Din păcate, am făcut o greşeală în apărare şi am luat gol. Am avut şi unele ocazii de care nu am profitat. Gazonul a fost foarte dificil pentru a juca fotbal, a trebuit să luptăm mai mult şi nu ne-am putut organiza bine jocul. A fost abia primul meci şi sper să reparăm pe parcurs ce am pierdut astăzi", a spus Levy.

Referitor la meciul Unirea Urziceni - FC Liverpool, de joi, din Liga Europa, Levy a spus că un eventual gazon greu ar fi în avantajul formaţiei sale: "E greu să îi remontezi fizic pe jucători, venind după două luni de pauză, dar cred că ei se vor pregăti pentru a-i întâlni pe cei de la Liverpool, pentru că nu joci în fiecare zi contra lor. Sper ca Stadionul Steaua să fie plin. Poate că e mai bine pentru noi dacă gazonul va fi mai prost, pentru că Liverpool este favorită şi, în mod normal, va controla jocul, iar noi vom încerca să recuperăm şi să plecăm pe contraatac".

La meciul cu CFR Cluj, Ronny Levy a fost filmat special de un reporter israelian, sosit în România pentru a realiza un material cu tehnicianul echipei Unirea Urziceni.

Echipa CFR Cluj a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Unirea Urziceni, în ultimul meci al etapei a XVIII-a, din Liga I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici