Ronny Levy: Sunt dezamăgit, dar am obţinut un rezultat bun

Tehnicianul echipei Unirea Urziceni, Ronny Levy, a declarat, joi, după înfrângerea, cu scorul de 0-1, din meciul cu FC Liverpool, că este dezamăgit şi va discuta cu jucătorii săi pentru a-i încuraja, însă a calificat rezultatul drept unul bun, transmite trimisul MEDIAFAX.

13 afișări
Imaginea articolului Ronny Levy: Sunt dezamăgit, dar am obţinut un rezultat bun

Ronny Levy: Sunt dezamăgit, dar am obţinut un rezultat bun (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Liverpool a avut o posesie mai bună, iar noi am încercat să ne apărăm. Din păcate o singură greşeală a făcut să primim gol şi am pierdut acest meci. Sunt dezamăgit şi va trebui să am o discuţie cu jucătorii pentru a încerca să-i încurajez. Acesta este primul meci, săptămâna viitoare vom avea returul. Sunt dezamăgit, dar totuşi am obţinut un rezultat bun şi avem şansele noastre", a spus Levy.

Ronny Levy a precizat că, spre deosebire de Liverpool, pentru Unirea Urziceni acesta a fost primul meci oficial după o pauză mai mare. "Trebuie să ne şi gândim că venim după două luni şi jumătate de pauză, iar Liverpool este chiar în mijlocul campionatului. Cu siguranţă acasă vom ataca mai mult şi vom avea şi suportul fanilor. Un lucru pozitiv la Urziceni în meciul de azi a fost organizarea tactică şi faptul că nu i-am lăsat pe cei de la Liverpool să joace prea mult în adâncime, fiind astfel nevoiţi să avanseze în lateral. Sunt mulţumit de ce a arătat echipa, după cele cinci săptămâni de pregătire de când sunt eu aici", a adăugat tehnicianul.

Campiona României, Unirea Urziceni, a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia engleză FC Liverpool, într-un meci contând pentru manşa întâi a 16-imilor de finală ale Ligii Europa. Returul va avea loc pe 25 februarie, la Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici