Rotariu: Am avut mare noroc că a fost doar atât

Fostul mijlocaş stelist Iosif Rotariu a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, după ce a aflat că o publicaţie din Anglia a inclus faultul asupra lui comis de Graeme Souness printre cele mai dure cinci din istoria fotbalului, că a avut noroc că a scăpat doar cu o operaţie şi nu a absentat mult.

30 afișări
Imaginea articolului Rotariu: Am avut mare noroc că a fost doar atât

Rotariu: Am avut mare noroc că a fost doar atât (Imagine: Luiza Puiu/Mediafax Foto)

"Am fost operat din cauza asta. El m-a lovit în prima repriză, la pauză mi s-a umflat piciorul, s-au spart nişte ganglioni, îmi curgea un lichid, se oprea, iar curgea. La pauză, domnul doctor Stănescu mi-a scos cu seringa lichidul ăla acumulat şi m-a pansat. La două zile după meci am fost operat la Bucureşti. Nu am lipsit mult de pe teren pe urmă. După ce am revăzut faza de câteva ori, eu zic că am avut mare noroc că a fost doar atât", a spus Rotariu.

Era miza foarte mare atunci

"Ştiu că Souness era şi antrenor la Glasgow. Îl respect pentru că era şi un mare jucător. Era miza foarte mare atunci. Presiunea era mare pe ei, noi am condus cu 1-0 prin golul lui Lăcătuş, aveam şi avantajul de la Bucureşti", a mai spus Rotariu.

Atacul managerului-jucător al echipei Glasgow Rangers, Graeme Souness, aspura mijlocaşului Stelei, Iosif Rotariu, la meciul dintre cele două formaţii din Cupa Campionilor Europeni, ediţia 1987/1988, a intrat în topul celor mai dure cinci faulturi din istorie, întocmit de site-ul metro.co.uk.

Vezi aici imaginile cu faultul asupra lui Rotariu

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici