Rublev îl învinge pe Ruud în finala Bastad Open şi obţine al doilea titlu din 2023

După ce nu a reuşit să meargă până la capăt anul trecut, Andrey Rublev a izbutit în cele din urmă să se impună la Bastad Open, învingându-l în finală pe Casper Ruud. Rusul avea un singur trofeu în acest an. La Bastad a câştigat finala cu 7-6(3), 6-0, după un meci ce a durat o oră şi 33 de minute.

124 afișări
Imaginea articolului Rublev îl învinge pe Ruud în finala Bastad Open şi obţine al doilea titlu din 2023

Rublev îl învinge pe Ruud în finala Bastad Open şi obţine al doilea titlu din 2023

Rublev a câştigat evenimente mai mici, de-a lungul carierei, nereuşind performanţe notabile în Grand Slam-uri şi turneele ATP 1000. Anul acesta a câştigat în sfârşit Masters-ul 1000 de la Monaco, iar acum a adăugat un al doilea trofeu în palmaresul său, unul important, în care l-a învins pe principalul favorit, norvegianul Casper Ruud (4 ATP).

Primul set a fost unul foarte strâns, decis la tiebreak. Ambii jucători au făcut break înainte de tiebreak, Rublev preluând un avantaj timpuriu, anulat apoi de Ruud.

Rusul a jucat mai bine de la începutul meciului şi a câştigat meritat primul set, cu 7-3 în tiebreak.

Al doilea set a început cu un break timpuriu al lui Rublev, care a fost şi mai precis după ce a câştigat setul inaugural. Rusul a mai făcut o dată break, Ruud ieşind complet din meci.

Rublev a încheiat meciul cu un 6-0 neverosimil în setul secund, obţinând o victorie binemeritată, după o prestaţie dezamăgitoare la Wimbledon. Pentru rus este al 14-lea trofeu al carierei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici