Rudele fotbalistului nigerian care a murit pe teren cu o lună în urmă s-au luat la bătaie în faţa INML

Personalul care se ocupă de paza Institutului Naţional de Medicină Legală (INML) Bucureşti a sunat la 112, după ce rude ale fotbalistului nigerian Henry Chinonso, care a murit pe teren în urmă cu aproape o lună, s-ar fi luat la bătaie cu reprezentanţi ai clubului, informează surse din Poliţie.

186 afișări

Potrivit unor surse din poliţie, reprezentanţii societăţii de pază care se ocupă de securitate în incinta INML-ului au sunat, luni, la 112 şi au anunţat că rudele unei persoane decedate de origine nigeriană au un conflict violent cu reprezentanţi ai unui club sportiv.

Până când echipajul de poliţie a ajuns la faţa locului, toate părţile implicate în scandal plecaseră.

Din declaraţiile martorilor reiese că rude ale fotbalistului Henry Chinonso, legitimat la clubul Delta Tulcea şi decedat pe teren, le-ar fi reproşat foştilor colegi ai acestuia că nu ar fi respectat un anume ritual, iar reproşurile ar fi degenerat în bătaie, afirmă sursele citate.

Fotbalistul nigerian al echipei Delta Tulcea Chinonso Ihelwere Henry (21 de ani), s-a prăbuşit, în 5 august, pe teren în timpul meciului amical cu FC Baloteşti, tânărul suferind un infarct. El a fost declarat mort după ce medicii au încercat să-l resusciteze timp de aproximativ o oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici