Ion Marin: Henry nu avea probleme medicale

Tehnicianul Ion Marin, care l-a adus pe Chinonso Ihelwere Henry în România, a declarat că nigerianul nu avea probleme medicale, iar cât timp a jucat la Farul Constanţa i s-au făcut toate controalele medicale amănunţite.

140 afișări
Imaginea articolului Ion Marin: Henry nu avea probleme medicale

Ion Marin: Henry nu avea probleme medicale (Imagine: Marius Anghel / MediafaxFoto)

"Este incredibil ce i s-a întâmplat acestui băiat, mai ales că din câte ştiu eu nu avea probleme medicale. Mai vorbeam la telefon şi nu s-a plâns niciodată că ar avea probleme. În plus, cât timp a fost la Farul i s-au făcut toate controalele medicale amănunţite. Nici vorbă să fi jucat pe semnătură. Era sănătos tun. Poate că după ce a plecat de la Constanţa i s-au făcut controale medicale superficiale. Este un semnal de alarmă în ceea ce priveşte medicina sportivă din România. Să fim corecţi şi să recunoaştem că mulţi doctori nu sunt specializaţi pe medicină sportivă. Îl cunosc foarte bine pentru că eu l-am adus în România. Era foarte talentat şi dacă nu cerea Delta Tulcea foarte mulţi bani pe el, sunt sigur că Henry ar fi jucat în Liga I încă din iarnă", a declarat Ion Marin  pentru Prosport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici