Henry a fost dorit în iarnă de Petre Grigoraş la Pandurii, dar transferul nu s-a finalizat

Fotbalistul decedat, duminică, pe teren, Chinonso Ihelwere Henry, a fost dorit în iarnă de gruparea Pandurii Târgu Jiu, dar clubul gorjean nu a ajuns la un acord în acest sens cu Delta Tulcea, echipa la care era legitimat jucătorul nigerian.

86 afișări
Imaginea articolului Henry a fost dorit în iarnă de Petre Grigoraş la Pandurii, dar transferul nu s-a finalizat

Henry a fost dorit în iarnă de Petre Grigoraş la Pandurii, dar transferul nu s-a finalizat (Imagine: Marius Anghel / MediafaxFoto)

"Aveam două piste din România. Prima era atacantul Henry, de la Delta Tulcea, un jucător care chiar îşi doreşte mult să vină la noi, dar conducerea lor nu este încă de acord. Cea de a doua variantă, cea din Liga I, a căzut sigur. În zilele următoare atacantul nigerian va veni aici în Antalya cu echipa sa de club şi cred că aş avea posibilitatea să tratăm mai bine, mai ales dacă voi vorbi cu cei din conducere. Sper să-i pot convinge până la urmă pentru că îl cunosc foarte bine pe jucător. El poate fi o soluţie de perspectivă la Pandurii pentru postul de atacant", spunea Grigoraş, la 3 februarie, pentru site-ul oficial al clubului Pandurii.

În septembrie 2007, Farul a legitimat patru juniori nigerieni, cu vârste de 16 şi 17 ani, printre care Kehinde Feyi Fatai, acum la Astra Ploieşti, şi Chinonso Henry Ihelewere. Ei fuseseră remarcaţi cu câteva luni în urmă de directorul tehnic al Farului, Ion Marin, la un turneu în Nigeria. Henry evolua din 2010 la Delta Tulcea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici