Rui Costa nu mai participă la Seara Campionilor, Toldo şi Couto au sosit în România

Directorul general al clubului Benfica Lisabona, fostul internaţional portughez Rui Costa, şi-a anulat deplasarea în România, unde urma să participe, în această seară, la evenimentul caritabil Seara Campionilor, ce va consta într-un meci între Stelele României şi Stelele Lumii, informează Record.

20 afișări
Imaginea articolului Rui Costa nu mai participă la Seara Campionilor, Toldo şi Couto au sosit în România

Rui Costa nu mai participă la Seara Campionilor (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, Rui Costa şi-a anulat în ultimul moment participarea la Seara Campionilor, din cauza obligaţiilor profesionale de la Benfica.

Rui Costa a fost nevoit să renunţe la mai multe angajamente luate încă dinainte de a deveni oficial la Benfica, pentru a pregăti cât mai bine sezonul următor. Fostul internaţional lusitan intenţiona să meargă în Africa împreună cu delegaţia clubului Benfica, însă a renunţat la călătorie pentru a finaliza negocierile cu antrenorul spaniol Quique Sanchez Flores, prezentat oficial sâmbătă de gruparea din Lisabona.

Francesco Toldo (Internazionale Milano) şi Fernando Couto (FC Parma) au sosit, luni, în România, pentru a participa la Seara Campionilor. Cei doi fotbalişti au refuzat să ofere declaraţii pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă". Tricourile celor doi fotbalişti licitate, duminică, au fost cumpărate contra sumei de 15.000 de euro.

Cea de-a patra ediţie a evenimentului caritabil Seara Campionilor va avea loc astăzi, pe stadionul Steaua, începând cu ora 20.00. Meciul caritabil va opune o selecţionată all-time a României, începând cu Mircea Lucescu, Liţă Dumitru, Generaţia de aur a anilor '90 şi până la actuala echipă naţională, unei selecţionate internaţionale a prietenilor lui Figo. Meciul Stelele României - Stelele Lumii va fi precedat de un spectacol de prezentare a celor două echipe.

Banii strânşi în urma acestui eveniment vor fi oferiţi unor copii care vor să studieze şi nu au posibilitatea să meargă la şcoală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici