Rulmentul va juca returul finalei Cupei Cupelor cu trofeul pe masă

Meciul tur al finalei Cupei Cupelor, dintre Larvik HK şi Rulmentul Braşov, va avea loc în Norvegia, iar returul la Braşov, liderul Ligii Naţionale, Rulmentul, urmând să joace cu trofeul pe masă, conform tragerii la sorţi, care a avut loc, marţi, la Viena.

10 afișări
Imaginea articolului Rulmentul va juca returul finalei Cupei Cupelor cu trofeul pe masă

Rulmentul va juca returul finalei Cupei Cupelor cu trofeul pe masă (Imagine: Mediafax Foto)

Meciul tur este programat în 17 sau 18 mai pe terenul nordicelor, iar returul o săptămână mai târziu, la Braşov. Formaţia braşoveană va fi nevoită să ceară stabilirea unei alte date pentru derby-ul cu Oltchim Râmnicu Vâlcea, din etapa a XXV-a a Ligii Naţionale, partida retur dintre cele două echipe angrenate în lupta pentru titlu fiind programată chiar în 17 mai.

Dacă Rulmentul Braşov va câştiga Cupa Cupelor, trofeu ce a revenit sezonul trecut celor de la Oltchim, handbalul feminin românesc va primi încă un loc în această competiţie în sezonul viitor de cupe europene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici