Rusu a suferit o entorsă de genunchi şi va lipsi două săptămâni

Fotbalistul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Adrian Rusu, va fi indisponibil aproximativ două săptămâni din cauza unei entorse suferite la genunchi, în ultimul minut al partidei pe care echipa sa a pierdut-o în faţa formaţiei FC Vaslui, scor 1-2, în etapa a XIX-a a Ligii I.

69 afișări
Imaginea articolului Rusu a suferit o entorsă de genunchi şi va lipsi două săptămâni

Rusu a suferit o entorsă de genunchi şi va lipsi două săptămâni (Imagine: Sebastian Sascău/Mediafax Foto)

"Am fost la medic şi am fost diagnosticat cu o întindere a ligamentelor de la genunchiul stâng în urma unei entorse. Voi fi nevoit acum să iau o săptămână de pauză după care mai e nevoie de o săptămână pentru fizioterapie şi pregătire", a spus Rusu.

Adrian Rusu este al treilea jucător pe care antrenorul Liviu Ciobotariu nu-l va putea folosi în meciul programat etapa viitoare, cu Universitatea Craiova, după ce fotbaliştii Novak Martinovici şi Mădălin Murgan sunt suspendaţi pentru cumul de cartonaşe.

Adrian Rusu a fost folosit titular în primele două partide susţinute de Pandurii în acest retur, locul său urmând a fi luat de un jucător de la echipa a doua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici