Ryoyu Kobayashi a câştigat etapa de debut a Turneului Celor Patru Trambuline

Ryoyu Kobayashi (Japonia) a câştigat duminică seara, la Oberstdorf (Germania), etapa de debut din celebrul Turneul al Celor Patru Trambuline la sărituri cu schiurile, competiţie ajunsă la ediţia cu numărul 68. Japonezul a luat deja un avans consistent încă după prima rundă, de aproape 10 puncte.

92 afișări
Imaginea articolului Ryoyu Kobayashi a câştigat etapa de debut a Turneului Celor Patru Trambuline

Sursa: Profimedia

Liderul Cupei Mondiale şi-a respectat statutul de mare favorit al competiţiei. După ce a câştigat întrecerea anul trecut cu victorii pe linie, Ryoyu Kobayashi şi-a trecut în cont al cincilea succes la rând în „Four Hills”. Cu sărituri de 138 de metri şi 134 de metri, japonezul a adunat un total de 305,1 puncte.

Susţinut de peste 25.000 de suporteri, germanul Karl Geiger le-a mulţumit fanilor printr-o clasare pe locul secund, cu un total de 295,9 puncte. Podiumul a fost completat cu Dawid Kubacki. Câştigătorul şedinţei de calificare, austriacul Stefan Kraft a terminat doar pe locul 4.

Top 5 la Oberstdorf:

1.Ryoyu Kobayashi (Japonia) 305,1 puncte
2.Karl Geiger (Germania) 295,9 puncte
3.Dawid Kubacki (Polonia) 294,7 puncte
4.Stefan Kraft (Austria) 291,2 puncte
5.Piotr Zyla (Polonia) 281,5 puncte

Ryoyu Kobayashi a pus deja o diferenţă importantă faţă de următorii clasaţi şi va fi foarte greu de învins şi în ediţia 2019-2020. Între nipon şi ocupantul locului 5 sunt deja peste 20 de puncte diferenţă.

A doua etapă a Turneului celor Patru Trambuline se va desfăşura pe 1 ianuarie, tot în Germania, la Garmisch-Partenkirchen.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici