S-a dat startul meciului de baschet pentru doborârea recordului mondial

Douăzeci şi patru de sibieni au început la ora 11.00 un meci de baschet care trebuie să dureze cel puţin 72 de ore pentru a doborî recordul mondial stabilit de mai mulţi tineri din Marea Britanie în luna iulie.

4 afișări
Imaginea articolului S-a dat startul meciului de baschet pentru doborârea recordului mondial

S-a dat startul meciului de baschet pentru doborârea recordului mondial

Meciul a debutat în prezenţa a câtorva sute de spectatori, a reprezentanţilor Federaţiei Române de Baschet şi a comentatorului Cristian Ţopescu. În sală este prezentă şi conducerea clubului CSU Atlassib Sibiu.

Sibienii îşi propun să joace cât mai mult peste 72 de ore şi să ajungă chiar la 100 de ore. Potrivit jucătorilor, important rămâne însă doborârea recordului şi apoi numărul de ore jucate peste 72 de ore. Cei 24 de tineri au fost selecţionaţi în 16 iunie, după ce au jucat baschet timp de 24 de ore fără oprire. Ei au dreptul la o pauză de 15 minute la fiecare trei ore şi nu au voie să iasă din sală nicio clipă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici