Sabău: Am obţinut o victorie pe deplin meritată cu FC Argeş

Antrenorul echipei Gloria Bistriţa, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, vineri, după victoria cu FC Argeş, scor 2-0, că succesul elevilor săi a fost pe deplin meritat pentru că au practicat un joc mai bun, mai ales în repriza a doua.

18 afișări
Imaginea articolului Sabău: Am obţinut o victorie pe deplin meritată cu FC Argeş

Sabău: Am obţinut o victorie pe deplin meritată cu FC Argeş (Imagine: Mediafax Foto)

"Aveam nevoie de acestă victorie, am fost foarte motivaţi. Am obţinut o victorie pe deplin meritată, în urma unui joc bun, mai ales în repriza a doua. Am fost o echipă crispată, fără încredere, după atâtea eşecuri, dar nu am abandonat lupta şi am dat dovadă de tărie de caracter. Sper să scoatem echipa din această situaţie într-un timp cât mai scurt. Am obţinut trei puncte importane dar n-am realizat nimic deocamdată deoarece trebuie să avem continuitate. Dacă ne vom relaxa, vom avea de suferit", a spus Sabău, care i-a remarcat pe jucătorii Coroian, Mureşan, Enescu şi Negrean.

Sabău consideră că este răspunzător pentru cele opt meciuri fără victorie dinaintea partidei cu FC Argeş. "Atat eu cât şi Jean Pădureanu suferim. Până acum nu au fost rezultate, eu mi-am asumat toată responsabilitatea, trebuie să continui lupta", a menţionat tehnicianul.

Antrenorul echipei FC Argeş, Ionuţ Badea, a recunoscut că victoria formaţiei Gloria Bistriţa este pe deplin meritată. "Victorie meritată a Gloriei. Din păcate nu am avut răbdare la construcţie şi am favorizat ritmul gazdelor cu mingi lungi. Nu ştiu dacă am fost nedreptăţiţi de arbitraj, dacă a fost sau nu ofsaid la golul anulat la Dulcea sau dacă a fost fault în faza premergătoare primului gol. Am intrat în jocul Gloriei şi n-am ţinut pasul. Am îndoieli vizavi de arbitraj. Nu ştiu dacă Gloria a fost mai bună dar din păcate nu am reuşit nici măcar un punct", a precizat Badea.

Gloria Bistriţa a învins, vineri, formaţia FC Argeş, scor 2-0, pe teren propriu, într-un meci contând pentru etapa a XIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici