Sabău: Luptăm să ne atingem obiectivul, salvarea de la retrogradare

Antrenorul formaţiei Gloria Bistriţa, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, înaintea meciului cu Poli Ştiinţa Timişoara programat sâmbătă, pe teren propriu, în etapa a XXVI-a Ligii I, că echipa sa trebuie să lupte pentru atingerea primului obiectiv fixat, salvarea de la retrogradare.

11 afișări
Imaginea articolului Sabău: Luptăm să ne atingem obiectivul, salvarea de la retrogradare

Sabău: Luptăm să ne atingem obiectivul, salvarea de la retrogradare (Imagine: Mediafax Foto)

"Ca orice meci, va fi unul foarte greu. Noi nu am reuşit să ne atingem obiectivul fixat şi anume salvarea de la retrogradare. Trebuie să luptăm încă pentru el. Am spus că l-am atins 90 la sută, nu sută la sută. Şi acest meci contează pentru ca noi să reuşim să-l atingem. Jucăm cu o echipă puternică, bine sudată, care a învins CFR şi Rapidul şi care vine după două înfrângeri cu ambiţii foarte mari. Trebuie ca şi noi să fim ambiţioşi", a spus Sabău.

Antrenorul formaţiei Poli Ştiinţa Timişoara, Dusan Uhrin jr, crede că atmosfera din echipa bănăţeană se poate îmbunătăţi doar cu o victorie în meciul cu Gloria Bistriţa, după înfrângerile din ultimele etape. "După înfrângerile suferite cu Vasluiul şi Mioveniul trebuie să întoarcem în favoarea noastră următoarele partide de campionat. Atmosfera în echipă nu este prea bună şi de aceea trebuie să câştigăm la Reghin", a spus Dusan Uhrin jr.

Gloria Bistriţa - Poli Ştiinţa Timişoara, sâmbătă, ora 16.00, Kanal D

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici