Sabău spune că va părăsi FC Timişoara la sfârşitul sezonului

Antrenorul echipei FC Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, luni, după înfrângerea din meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 0-2, că va părăsi gruparea bănăţeană la finalul acestui sezon, fiind nemulţumit de atitudinea publicului bănăţean la adresa sa.

11 afișări
Imaginea articolului Sabău spune că va părăsi FC Timişoara la sfârşitul sezonului

Sabău spune că va părăsi FC Timişoara la sfârşitul sezonului (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Am început bine, dinamic. Am avut bară şi gol valabil în prima repriză. Am crezut că vom câştiga şi la 0-1, dar eliminarea lui Contra a fost decisivă. Se pare că nu sunt dorit la Timişoara şi intenţionez să plec după cele două jocuri rămase din acest sezon. Nici domnul Iancu nu îmi poate schimba decizia. Publicul este singurul motiv pentru care voi pleca de la Timişoara. Am avut relaţii bune şi cu conducerea şi cu vestiarul", a spus Sabău în conferinţa de presă organizată după meciul cu Gaz Metan Mediaş.

Ioan Ovidiu Sabău a luat această decizie ca urmare a reacţiei publicului la meciul cu Gaz Metan. Fanii timişoreni au scandat ironic numele lui Sabău după al doilea gol marcat de Eric şi l-au huiduit pe tehnician la finalul meciului.

Formaţia FC Timişoara a pierdut, luni, pe teren propriu, cu scorul de 0-2 (0-1), în faţa formaţiei Gaz Metan Mediaş, într-o partidă contând pentru etapa a XXXII-a a Ligii I, reducându-şi foarte mult şansele la câştigarea titlului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici