Sabău: Sunt nemulţumit de jocul echipei mele

Antrenorul echipei FC Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău, s-a declarat nemulţumit de jocul formaţiei sale în meciul retur cu VfB Stuttgart, scor 0-0, menţionând că VfB Stuttgart nu a fost mai valoroasă decât Timişoara în dubla manşă din play-off-ul Ligii Campionilor.

13 afișări
Imaginea articolului Sabău: Sunt nemulţumit de jocul echipei mele

Sabău: Sunt nemulţumit de jocul echipei mele (Imagine: Mediafax Foto)

"Mi-aş fi dorit mult mai mult de la acest joc, au fost două meciuri în care nu am fost puşi în dificultate de Stuttgart, nu au fost mai valoroşi decât noi, chiar dacă au jucători mai valoroşi. Diferenţa a fost făcută de cele două goluri din tur. Aici am avut prea puţin curaj. Poate că FC Timişoara trebuie să joace în fiecare an la acest nivel, pentru a avea mai mult curaj, pentru a-şi dori mai mult. Jucătorii trebuie să aibă mai multă personalitate, mai multă iniţiativă", a spus Sabău la TVR1.

Tehnicianul le-a reproşat jucătorilor săi că nu au evoluat cu aceeaşi atitudine ca în dubla manşă cu Şahtior Doneţk, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

"Şi atacanţii s-au mişcat astăzi foarte puţin, nu cred că din cauza faptului că nu a avut cine să le dea mingi. Ei au fost statici. Sunt multe lucruri pe care ţi le reproşezi ca antrenor, după un astfel de meci, dar pot spune că nu sunt mulţumit de cum am evoluat azi, nu am avut atitudinea şi ambiţia de la meciul cu Şahtior. A lipsit acea plăcere de a lupta pentru a juca în grupele Ligii Campionilor", a mai spus antrenorul formaţiei timişorene.

Sabău a menţionat totuşi că FC Timişoara trebuie să fie mulţumită cu prezenţa în grupele Ligii Europa: "Pentru noi este o performanţă mare prezenţa în grupele Ligii Europa, trebuie să fim mulţumiţi, pentru că nimeni nu a crezut că ne putem califica. Mai trebuie să îmbunătăţim lotul, pentru că la acest nivel trebuie să ai un lot cu 22 de jucători de aceeaşi valoare".

Jucătorul echipei FC Timişoara, Alexandru Bourceanu, a apreciat că rezultatul meciului retur cu VfB Stuttgart este corect. "Rezultatul este just, am întâlnit o echipă mai bună. Atât putem la acest moment", a spus jucătorul.

Portarul Costel Pantilimon a mărturisit că jucătorii echipei FC Timişoara sunt supăraţi pentru ratarea calificării în grupele Ligii Campionilor.

"A fost un meci greu, ne-am dorit să câştigăm, dar asta este viaţa. Ne-am calificat în grupele Ligii Europa şi vom încerca să obţinem cât mai multe puncte. Suntem puţin supăraţi că nu am reuşit să ne calificăm în grupele Ligii Campionilor, pentru că ne-am dorit mult asta, dar VfB Stuttgart a fost echipa mai pragmatică", a spus portarul.

Echipa FC Timişoara a fost eliminată, miercuri, în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce a pierdut, cu scorul general de 0-2, întâlnirea cu formaţia germană VfB Stuttgart, însă va evolua în grupele Ligii Europa.

Miercuri, FC Timişoara a remizat în deplasare, scor 0-0, cu VfB Stuttgart, după ce în tur, în urmă cu o săptămână, a pierdut cu scorul de 0-2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici