Sabău: Suporterii nu au motive să îmi ceară demisia

Antrenorul echipei FC Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, după meciul cu Poli Iaşi, câştigat cu scorul de 2-1, în etapa a XIX-a a Ligii I, că fanii timişoreni nu au motive să îi ceară demisia, aşa cum s-a întâmplat pe finalul partidei de vineri.

15 afișări
Imaginea articolului Sabău: Suporterii nu au motive să îmi ceară demisia

Sabău: Suporterii nu au motive să îmi ceară demisia (Imagine: Mediafax Foto)

"Publicul nu are motive să îmi ceară demisia, pentru că eu lucrez cu o echipă tânără, pe care trebuie să o cresc şi numai cu răbdare putem ajunge la performanţă", a spus Sabău.

La rândul său, patronul FC Timişoara, Marian Iancu, a precizat că echipa sa nu poate fi considerată favorită la titlu, dar a apreciat evoluţia fundaşului Cosmin Contra, care a debutat cu gol la formaţia de pe Bega.

"Nu pot să-l descriu pe Contra mai bine decât ce a făcut el în teren. Vine dintr-un fotbal serios şi e normal să aibă atitudinea asta. Va fi greu pentru orice echipă să câştige în faţa lui Poli Iaşi. Am avut ghinion la golul lor, jucătorii noştri s-au lovit între ei, a fost un gol stupid. Ambele goluri ale noastre au fost imparabile, execuţii senzaţionale. Iaşiul a speculat tot ce era de speculat. Nu suntem favoriţi la titlu, dar avem mentalitate de învingători", a spus Marian Iancu la GSP TV.

Fundaşul Cosmin Contra, aflat la primul său meci oficial de la revenirea în această iarnă la echipa timişoreană, a declarat, după meci, că a decis, împreună cu antrenorul Ioan Ovidiu Sabău, să intre după pauză, pentru a ajuta echipa. "Am vrut ca şi coechipierii mei să vadă că pot să ajut echipa. Mă bucur că a ieşit totul bine. Am revenit după o accidentare, exista riscul să nu fiu în formă, dar am decis să intru pe teren la pauză. Mă bucur de ce am reuşit să fac, mă bucur că băieţii au alergat şi s-au luptat pe un teren greu. Situaţia s-ar fi complicat pentru noi, dacă am fi încheiat la egalitate acest meci. Două egaluri cu echipe care se luptă pentru evitarea retrogradării, nu ar fi fost nişte rezultate care să ne încânte", a spus Contra.

Şi jucătorul Laszlo Sepsi a apreciat că intrarea lui Contra pe teren a schimbat evoluţia jocului: "Mă bucur că a intrat Contra pe teren, ne-a adus un plus de moral".

Echipa FC Timişoara a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), formaţia Politehnica Iaşi, într-un meci contând pentru etapa a XIX-a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici