Sabău: UTA va fi motivată aşa cum era şi Lăcătuş ca jucător

Tehnicianul Ioan Ovidiu Sabău a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că partida cu UTA va fi dificilă fiindcă echipa oaspete este foarte motivată, aşa cum era şi antrenorul Marius Lăcătuş ca jucător, dar, cu toate acestea, Gloria trebuie să câştige după cele două remize obţinute până acum în Liga I.

1 afișare
Imaginea articolului Sabău: UTA va fi motivată aşa cum era şi Lăcătuş ca jucător

Sabău: UTA va fi motivată aşa cum era şi Lăcătuş ca jucător

"Meciul cu UTA va fi, ca şi toate celelalte, foarte greu. Nu cred că mai există vreun joc uşor, câştigat dinainte. Sunt echipe care s-au întărit, e un început de campionat cu surprize. Echipele mici au făcut nişte rezultate bune cu echipele mari. Multe echipe au rămas cu aceleaşi loturi, chiar s-au întărit şi contează faptul că jucătorii se cunosc între ei şi astfel sunt mai omogene. Este un avantaj pentru acele echipe care şi-au păstrat loturile. UTA este o echipă foarte motivată, aşa cum era şi Lăcătuş ca şi jucător. Trebuie să ne concentrăm şi să jucăm foarte bine fiindcă trebuie să căştigăm jocul cu UTA", a spus Sabău.

Antrenorul formaţiei UTA Arad, Marius Lăcătuş, spune că va întâlni o echipă disciplinată, iar în faţa unui asemenea adversar nu se poate răspunde decât cu aceeaşi monedă. "Jocul de sâmbătă nu va fi uşor. Întâlnim o echipă disciplinată, tactică, o echipă harnică. Are în componenţă jucători pe care ni i-am dorit şi noi. La jocul disciplinat tactic trebuie să fim la fel, prin a răspunde cu aceeaşi monedă şi putem obţine un rezultat bun", a precizat tehicianul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici