Samara şi Pota au învins cuplul Jie/Qian şi joacă duminică pentru titlul european la tenis de masă

Perechea Elizabeta Samara/Georgina Pota (România/Ungaria) s-a calificat, sâmbătă, în finala probei de dublu feminin din cadrul Campionatului European de tenis de masă de la Ekaterinburg, informează ittf.com.

331 afișări
Imaginea articolului Samara şi Pota au învins cuplul Jie/Qian şi joacă duminică pentru titlul european la tenis de masă

Samara şi Pota au învins cuplul Jie/Qian şi joacă duminică pentru titlul european la tenis de masă (Imagine: Ciprian Sterian / Mediafax Foto)

Samara şi Pota au învins în semifinale cuplul Li Jie/Li Qian (Olanda/Polonia), scor 4-2 (13-11, 11-6, 9-11, 3-11, 11-7, 12-10).

În ultimul act al probei de dublu, Elizabeta Samara şi Georgina Pota vor întâlni, duminică, perechea Melek Hu/Yanfei Shen (Turcia/Spania).

Samara va evolua duminică şi în semifinalele de simplu. Ea a trecut în sferturi, sâmbătă, chiar de partenera sa de la dublu, Georgina Pota, scor 4-1 (11-9, 9-11, 14-12, 11-7, 11-7), şi o va întâlni pe sportiva rusă Polina Mihailova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici