Sâmbătă şi duminică, a opta ediţie a evenimentului "ProSport Cu Bicicleta La Mare"

ProSport continuă seria evenimentelor sportive dedicate pasionaţilor de sport şi de mişcare, care doresc să evadeze din rutina zilnică şi să aibă un stil de viaţă activ şi sănătos, organizând, sâmbătă şi duminică, a opta ediţie a evenimentului "ProSport Cu Bicicleta La Mare".

81 afișări
Imaginea articolului Sâmbătă şi duminică, a opta ediţie a evenimentului "ProSport Cu Bicicleta La Mare"

Sâmbătă şi duminică, a opta ediţie a evenimentului "ProSport Cu Bicicleta La Mare"

Startul se va da sâmbătă, 28 septembrie, la ora 09.00, de la magazinul Lidl, din Str. Liviu Rebreanu nr. 19. În prima zi, participanţii vor avea de străbătut 140 de kilometri, pe traseul Bucureşti - Călăraşi. În a doua zi, caravana va urma traseul Călăraşi - Vama Veche, sosirea fiind pe plaja "Sunset Beach" din Vama Veche.

Fiecare participant la evenimentul "ProSport Cu Bicicleta La Mare" va primi un pachet de participare, format din: noapte cazare în Călăraşi pentru odihna necesară continuării traseului; cina de sâmbătă seara şi micul dejun de duminică; asistenţă în caz de renunţare pe traseu - autocar însoţitor; echipaj poliţie şi echipaj medical pe toată durata evenimentului; puncte de alimentare pe traseu (apă şi alimente energizante); transportul bagajelor suplimentare (un bagaj/pers) la punctele de destinaţie (Calaraşi, Vama Veche); transportul retur la Bucureşti cu autocar şi camion pentru biciclete (duminică seara); seara festivă şi socializare sâmbătă seara la Hotel Baden Calaraşi; seara festivă şi socializare duminică seara la "Sunset Beach" din Vama Veche; tricou de participant.

Propunerea ProSport îmbină ideea de mişcare cu ineditul unui eveniment ce se desfăşoară de ani buni în ţări din întreaga lume. În urmă cu şase ani, doi împătimiţi ai mersului pe două roţi, Lucian Mîndruţă şi Cristian Mihai Popescu, organizau pentru prima oară un eveniment ce a devenit în timp o frumoasă tradiţie. Exemplul dat de cei doi organizatori a dat roade astfel încât din ce în ce mai mulţi români aleg acum vacanţele călare pe şaua bicicletei.

Pro Sport vă încurajează să participaţi la evenimentele viitoare "ProSport Cu Bicicleta La Mare" sau măcar să folosiţi bicicleta ca o alternativă mai sănătoasă pentru transportul de zi cu zi. Mai multe detalii pe www.cubicicletalamare.prosport.ro!

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici