Săndoi: Meciul cu Buzăul se va juca pe viaţă şi pe moarte

Antrenorul echipei FC Vaslui, Emil Săndoi, a declarat că meciul cu Gloria Buzău, de duminică, din deplasare, se va juca pe viaţă şi pe moarte din cauza situaţiei din clasament în care se află jucătorii pregătiţi de Ştefan Stoica.

9 afișări
Imaginea articolului Săndoi: Meciul cu Buzăul se va juca pe viaţă şi pe moarte

Săndoi: Meciul cu Buzăul se va juca pe viaţă şi pe moarte (Imagine: Mediafax Foto)

"Buzăul este o echipă aproape într-o situaţie delicată în clasament şi automat meciul de duminică se va juca pe viaţă şi pe moarte. A fost o situaţie confuză la club la începutul acestei săptămâni, dar lucrurile s-au reglat cu fiecare zi care a trecut. Acum este o atmosferă bună în lot şi sper ca jucătorii să dea randamentul maxim la meciul cu Buzăul. Pe noi ne interesează mai puţin că este sau nu a doua echipă a Stelei la fel cum ne intersează şi situaţia în clasament a altor echipe cu care urmează să jucăm. Să nu uităm că venim după două înfrângeri şi avem neapărată nevoie de victorie pentru ceea ce urmează până la finalul campionatului", a spus Emil Săndoi.

Antrenorul echipei Gloria Buzău, Ştefan Stoica, îşi îndeamnă jucătorii să trateze fiecare meci rămas din Liga I ca pe o finală.

"Nu-mi place să mai vorbesc despre fiecare meci în parte, ştiu doar că mai urmează opt finale pentru noi, meciuri la fel de grele, fără nicio deosebire. Ca şi celelalte echipe cu care mai avem de jucat, FC Vaslui e un adversar valoros, pe care îl respectăm şi pe care o să îl tratăm cu maximă seriozitate. Au avut o săptămână mai grea după meciul cu Steaua, e adevărat, însă nici nouă nu ne-a fost uşor după înfrângerea de la Arad. Acum la echipă e un antrenor de mare valoare, care ştie să-şi capaciteze oamenii şi iată cum am găsit un alt motiv pentru care trebuie să luptăm cu o şi mai mare ambiţie. Avem nevoie de linişte şi ca toată lumea din Buzău care este implicată la Gloria, antrenori, jucători, conducători, suporteri, ziarişti să tragă în aceeaşi direcţie. E de ajuns o fisură în această relaţie şi totul se poate duce de râpă", a spus Ştefan Stoica.

În tur: 1-4

Echipe probabile:

Gloria Buzău: 32. Mincă - 23. Ninu, 6. Tudose, 4. Jozici, 26. Eze - 8. Paleacu, 15. Vlaicu, 19. Liţu, 9. Ioviţă - 21. Simion, 99. Nunes. Antrenor: Ştefan Stoica.

Rezerve: 1. Stoicescu, 5. Doicaru, 13. Gheorghiţă, 3. Ochincă, 18. Nejneru, 17. Guda, 14. Bicfalvi.

Absenţi: Cl. Ionescu (suspendat), Filip, Vigariu, Şuleap (accidentaţi).

FC Vaslui: 81. Hăisan - 24. Şt. Apostol, 3. Andronic, 5. Mardare, 17. Bălace - 8. Zmeu, 16. Sabou, 18. Buhăescu, 20. Ljubinkovici, 30. P. Jovanovici - 23. M. Matei. Antrenor: Emil Săndoi.

Rezerve: 22. Puia, 2. Doboş, 4. B. Panait, 27. Hugo Luz, 11. Ad. Gheorghiu, 19. Temwanjera, 9. Neagu.

Indisponibili: S. Frunză (trimis la echipa a doua), Buhuş, Bukvici (suspendaţi), Ndoye, Moraru (accidentaţi).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici