Săndoi s-ar mulţumi şi cu o remiză

Antrenorul echipei naţionale de tineret, Emil Săndoi, speră la o victorie în partida cu Franţa, ce se va disputa pe 16 octombrie în preliminariile CE de tineret din 2009, dar că s-ar mulţumi şi cu un rezultat de egalitate.

1 afișare
Imaginea articolului Săndoi s-ar mulţumi şi cu o remiză

Săndoi s-ar mulţumi şi cu o remiză

"Întâlnim favorita grupei, eu am spus de la început că trebuie să ne gândim şi la locul doi care duce la baraj. Cred că suntem pe o pantă ascendentă şi sper ca şi după acest meci să rămânem neînvinşi. Ne dorim victoria, jucăm cu gândul la cele trei puncte, dar asta nu înseamnă că un rezultat de egalitate nu va fi bun. Am încredere în băieţi, în determinarea lor. Sunt convins că la sfârşit o să ne putem bucura. În eventualitatea unei victorii am avea o opţiune serioasă la primul loc. Dacă se termină egal, şansele rămân aceleaşi. La înfrângere putem spera doar la locul de baraj", a spus Săndoi.

Tehnicianul român a afirmat că speră în recuperarea jucătorilor Eric Bicfalvi şi Bogdan Stancu. "Nu ştiu în ce măsură va rămâne situaţia la fel în grupă după meciul România - Franţa, deoarece ei au un meci în plus. Indiferent de rezultatul jocului, lupta pentru calificare rămâne deschisă. În afară de Chiacu şi Ninu, care au suspendări mai vechi, şi Ropotan e suspendat. Problemele de sănătate ale lui Bogdan Stancu şi Eric Bicfalvi sper să se rezolve până la ora meciului", a adăugat Săndoi, care a precizat că nu crede că fundaşul dinamovist Ştefan Radu, convocat la naţionala "mare", se va alătura lotului de tineret.

Săndoi nu crede că România este avantajată de faptul că Franţa va evolua, vineri, în compania echipei Bosniei. "Nu e un avantaj că Franţa joacă înainte cu Bosnia. Are un lot din care poate să alinieze mai multe echipe. E adevărat că Bosnia poate pune probleme oricui, eu cred că ei nu au renunţat la gândul calificării", a completat Săndoi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici