Sandu despre cazul Becali: Oamenii au nevoie de mâncare, nu de circ

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că este inuman ce se întâmplă în cazul finanţatorului FC Steaua, Gigi Becali, arestat pentru 29 de zile, precizând că "oamenii au nevoie de mâncare, nu de circ".

18 afișări
Imaginea articolului Sandu despre cazul Becali: Oamenii au nevoie de mâncare, nu de circ

Preşedintele FRF, Mircea Sandu (Imagine: Mediafax Foto)

"Este inuman ce s-a întâmplat, să îl iei cu 200 de mascaţi... Modul în care a fost reţinut nu este unul normal. Procedura legală trebuia aplicată altfel. Are gura spurcată, dar a şi făcut lucruri bune. Iar ăia care au furat maşina nu ştiu ce vor păţi. Trebuie să fim responsabili în faţa legii, dar modul în care s-a întâmplat nu este normal. Patriciu se ducea liber la tribunal, la DNA, la Parchet. Credeţi că Becali nu s-ar fi dus singur? Privare de libertate... e prea mult, e circ. Oamenii au nevoie de mâncare, nu de circ", a declarat preşedintele FRF.

Întrebat dacă îl va vizita pe Gigi Becali la închisoare, Mircea Sandu a răspuns: "De ce nu? Până la urmă face parte din familia fotbalului, chiar dacă are necazuri pe un alt plan. Am o întrebare: câţi miniştri au fost arestaţi şi au dispărut mii de miliarde, că doar nu i-am furat eu. Câţi miniştrii au probleme, ca să nu mai spun de arestări. Gigi este gură bogată, gura bate fundul. Ce pericol social reprezintă Gigi Becali? Judecă-l în libertate!"

Conducătorul forului român consideră că gruparea FC Steaua va avea cu siguranţă de suferit după arestarea lui Gigi Becali. "Steaua va avea de suferit pentru că Becali este finanţator. Sută la sută va afecta jocul echipei, dar probabil că vor fi mai ambiţionaţi jucătorii", a completat Sandu.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici