Sandu: Imaginea fotbalului românesc nu poate fi schimbată de succesul lui Lucescu

Preşedintele FRF Mircea Sandu a declarat, joi, la întoarcerea de la Istanbul, că imaginea fotbalului românesc nu poate fi schimbată de succesul tehnicianului Mircea Lucescu în Cupa UEFA, ci doar de oamenii de fotbal din România.

14 afișări
Imaginea articolului Sandu: Imaginea fotbalului românesc nu poate fi schimbată de succesul lui Lucescu

Sandu: Imaginea fotbalului românesc nu poate fi schimbată de succesul lui Lucescu (Imagine: Mediafax Foto/ AFP)

"Ce s-a întâmplat la Istanbul este imaginea lui Mircea Lucescu, antrenor român. Dar imaginea fotbalului românesc nu o pot schimba decât cei care sunt aici, deocamdată", a spus Sandu, care a urmărit din tribună, miercuri, finala Cupei UEFA dintre Şahtior Doneţk şi Werder Bremen.

De asemenea, oficialul FRF consideră că victoria echipei Şahtior Doneţk din finala Cupei UEFA este o victorie a fotbalului ucrainean. "Este o mare victorie nu pentru fotbalul românesc, ci pentru fotbalul ucrainean. Iar Mircea Lucescu a mai câştigat şi Supercupa Europei, iar acum Cupa UEFA. Meciul cu Werder Bremen nu a avut aşa multe veleităţi, dar a fost tacticizat foarte bine", a adăugat preşedintele FRF.

Sandu a spus că s-a simţit fericit la premierea echipei Şahtior Doneţk de la finalul partidei cu Werder Bremen. "M-am simţit fericit la premiere. Am vorbit puţin cu Mircea Lucescu şi cu Raţ. Era normal să îi felicităm, să fim alături de ei", a precizat Sandu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici