Sandu nu vrea să mai dea bani pentru gazonul de pe Arena Naţională

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a deplâns starea gazonului de pe Arena Naţională, care s-a degradat din nou, după ce federaţia a investit 20.000 de euro în primăvara acestui an, şi a declarat că forul de la Casa Fotbalului nu mai e dispus să facă acelaşi gest pe viitor.

109 afișări
Imaginea articolului Sandu nu vrea să mai dea bani pentru gazonul de pe Arena Naţională

Sandu nu vrea să mai dea bani pentru gazonul de pe Arena Naţională (Imagine: Marius Dobrescu/Mediafax Foto)

"Stadionul ăsta mai are puţin şi dă în paragină. Am avut o discuţie cu primarul general şi mi-a spus că o să dea dispoziţie. Sunt mărăcinii cât casa, pomi uscaţi din 2012 în primăvară, când s-au montat înainte de cupă. Pe stadion, să vedeţi în ce hal e. După ce am băgat 20.000 de euro, l-am întreţinut pentru finala cupei şi pentru meciul cu Trinidad, să vedeţi cum arată. Nu se poate, e un obiectiv naţional. Nu se poate... Am avut discuţii cu Sorin Oprescu, trebuie să găsească soluţii, mai ales că se dezvoltă. Cineva trebuie să le opereze, nu poate primarul să le facă pe toate. Ca şi la mine, şi eu am destui nesimţiţi pe lângă mine. Nu ştiu ce se va întâmpla cu gazonul. Nu mai am disponibilitate să bag bani în ceva ce peste două zile nu se întreţine. Trebuie să angajeze o societate specializată în întreţinerea gazonului. Nu au oameni specializaţi în treaba asta, să angajeze o firmă. Jucăm aşa cum e, am jucat şi pe pământ şi pe zloată şi pe gazon prost şi bun. Supercupa se va juca, am atribuit un număr de bilete fiecărei echipe. Ce să fac, să duc o echipă din Bucureşti şi una din Ploieşti la Cluj? Nu vă gândiţi la costuri?", a declarat Sandu în conferinţa de presă organizată, vineri, după şedinţa Comitetului Executiv.

În opinia preşedintelui federaţiei, FIFA nu ar avea motive să deschidă o procedură disciplinară împotriva României pentru că unii suporteri români ar fi avut manifestări rasiste la partida amicală cu Trinidad Tobago.

"Trinidad Tobago ne-a trimis o scrisoare absolut emoţionantă, pentru felul în care au fost primiţi, cum s-a desfăşurat tot. Doar de rezultat au fost nemulţumiţi. Din punctul meu de vedere, nu se poate începe nicio procedură împotriva noastră. Doar dacă mai face UDMR-ul ceva", a precizat Sandu.

Deputatul UDMR Marko Attila a trimis la FIFA o scrisoare în care atrage atenţia cu privire la atitudinea rasistă a fanilor români la meciul amical România – Trinidad Tobago, a scris săptămâna trecută site-ul hvg.hu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici