Sandu: Piţi poate să califice naţionala şi să spună că nu mai vrea să continue

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că selecţionerul Victor Piţurcă poate pleca din funcţia pe care o deţine chiar dacă îi califică pe "tricolori" la Cupa Mondială din Africa de Sud.

10 afișări
Imaginea articolului Sandu: Piţi poate să califice naţionala şi să spună că nu mai vrea să continue

Sandu: Piţi poate să califice naţionala şi să spună că nu mai vrea să continue (Imagine: Mediafax Foto)

"Dacă ai câştigat cele două meciuri, mergi mai departe, dacă nu trebuie să pregăteşti Cupa Mondială din 2014, nu neapărat Campionatul European din 2012. Trebuie să pregăteşti CM din Brazilia şi apoi Europenele din 2016 de unde or fi. Ar fi trei ani de pregătire, ai începe în toamna lui 2009, trei ani ca să poţi ataca preliminariile din 2014. Piţi poate şi să califice echipa naţională şi să spună că nu vrea să mai continue, că are alte perspective, gânduri, priorităţi sau poate merge mai departe cu echipa calificată. Dacă o califică, e primul care are întâietate", a spus Sandu.

Mircea Sandu este de părere că jucătorii echipei naţionale dau dovadă de ambiţie în meciurile cu miză. "Meciul cu sârbii este cel mai important din acest an, dar sunt două meciuri de grupă foarte importante, mai ales primul, că e o luptă directă cu Serbia. Dacă am fi bătut Franţa, probabil că nu mai era o atât de multă presiune. Serbia e o echipă bună, cu jucători talentaţi, iar o mare parte dintre ei joacă la echipe foarte puternice, dar avem avantajul terenului propriu şi al ambiţiei pe care jucătorii noştri au arătat-o în meciurile importante", a completat Sandu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici