Sandu: S-ar putea să-i prelungim contractul lui Răzvan Lucescu până în 2014

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, la revenirea din Belarus, că se gândeşte să-i prelungească acordul selecţionerului Răzvan Lucescu până în 2014, în ciuda rezultatelor nesatisfăcătoare înregistrate de echipa naţională în primele două meciuri din preliminariile Euro-2012.

36 afișări
Imaginea articolului Sandu: S-ar putea să-i prelungim contractul lui Răzvan Lucescu până în 2014

Sandu: S-ar putea să-i prelungim contractul lui Răzvan Lucescu până în 2014 (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Întrebat dacă Răzvan Lucescu mai are susţinerea lui, Mircea Sandu a răspuns: "S-ar putea să-i prelungim contractul până în 2014."

Mircea Sandu consideră că echipa naţională a României nu a avut ghinion în meciul cu Belarus.

"Nu am avut ghinion. Am jucat mai bine. Am fost mai motivaţi, dar n-am reuşit să înscriem, că până la urmă fotbalul e pe goluri. Din păcate, în loc de şase puncte, după 1-0 şi apoi acele ocazii importante în meciul de ieri, avem două puncte. Suntem într-o grupă care se întinde de la plus la minus unu", a menţionat el.

Oficialul FRF a precizat că s-a bucurat pentru victoria Franţei în partida cu Bosnia. "E bine că Franţa a bătut Bosnia. Dacă noi am fi câştigat măcat unul din cele două jocuri era mai bine. Dar să batem noi în Franţa mai întâi", a mai spus Sandu.

Întrebat care mai sunt şansele echipei naţionale de calificare la Campionatul European din 2012, Sandu i-a îndemnat pe ziarişti să le calculeze singuri.

Întrebat apoi dacă ar trebui ca echipa României să adopte stilul "tiki-taka" al Spaniei, Mircea Sandu a răspuns: "Mulţi au spus că presa românească e la un nivel scăzut. Ce ar trebui să facem?".

Reprezentativa României a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată marţi, la Minsk, în compania selecţionatei Belarusului, în al doilea meci din cadrul Grupei D a preliminariilor Campionatului European din 2012. În prima partidă din grupă, disputată vineri, România a remizat, de asemenea, scor 1-1, în compania selecţionatei Albaniei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici