Şapte sportive vor reprezenta România la Campionatele Mondiale de atletism în sală de la Glasgow

România va fi reprezentată de şapte sportive la cea de-a 19-a ediţie a Campionatelor Mondiale de atletism în sală, care se vor desfăşura la începutul lunii martie în Scoţia, anunţă Agenţia Naţională pentru Sport.

176 afișări
Imaginea articolului Şapte sportive vor reprezenta România la Campionatele Mondiale de atletism în sală de la Glasgow

Sursa foto: Facebook/Agenţia Naţională pentru Sport

La evenimentul care va fi găzduit de Glasgow între 1 şi 3 martie şi-au anunţat prezenţa mai mult de 650 de sportivi din 130 de ţări.

Competiţia va cuprinde 13 probe la feminin şi tot atâtea la masculin.

România va avea în competiţie şapte atlete: Alina Rotaru Kottmann (săritură în lungime), Andrea Miklos (400 m), Claudia Bobocea (800 m, 1500 m), Daniela Stanciu (săritură în înălţime), Andreea Taloş şi Diana Ion (triplusalt), Petronela Simiuc Burr (1500 m).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici