Săpunaru a fost suspendat provizoriu

Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste Portugheze i-a suspendat provizoriu, marţi, pe jucătorii echipei FC Porto, Cristian Săpunaru şi Hulk, în urma incidentelor de la partida cu formaţia Benfica Lisabona, informează cotidianul Record.

12 afișări
Imaginea articolului Săpunaru a fost suspendat provizoriu

Săpunaru a fost suspendat provizoriu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În continuarea procedurii disciplinare, deschisă împotriva celor doi fotbalişti, Comisia de Disciplină a decis să investigheze şi clubul organizator al partidei cu privire la comportamentul forţelor de ordine.

Fundaşul echipei FC Porto, Cristian Săpunaru, riscă o suspendare de până la trei ani, în urma incidentului de la meciul cu Benfica Lisabona, jucătorul român fiind acuzat, împreună cu brazilianul Hulk, că a agresat un steward în tunelul ce duce la vestiare.

Potrivit publicaţiei Record, Săpunaru şi Hulk riscă sancţiuni cuprinse între 2 etape şi 3 ani de suspendare şi amenzi între 2.500 şi 7.500 de euro, dacă se va doveni că au agresat un steward la finalul meciului cu Benfica. În cazul în care Comisia de Disciplină a ligii portugheze va constata că cei doi au răspuns unei provocări, aşa cum susţin reprezentanţii clubului FC Porto, cei doi fotbalişti riscă sancţiuni cuprinse între 2 şi 6 etape de suspenare şi amenzi între 1.250 şi 12.500 de euro.

Cotidianul Record notează că incidentul va fi analizat de Comisia de Disciplină în baza rapoartelor arbitrului şi observatorului meciului, precum şi în baza înregistrărilor video făcute în tunelul ce duce la vestiare.

Echipa FC Porto, cu fundaşul Cristian Săpunaru pe banca de rezerve, a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), de formaţia Benfica Lisabona, într-un meci din etapa a XIV-a a campionatului portughez.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici