Schimbări majore la Juventus. Echipa din Torino îl va demite pe Pirlo şi îl va numi din nou pe Massimiliano Allegri în funcţia de manager

Juventus urmează să-l demită pe Andrea Pirlo ca manager şi să-l înlocuiască cu Massimiliano Allegri, a anunţat joi publicaţia online theguardian.com. Clubul a luat această decizie, după un sezon dezamăgitor, în care a terminat pe locul patru în Serie A şi a ieşit din Liga Campionilor în optimi.

139 afișări
Imaginea articolului Schimbări majore la Juventus. Echipa din Torino îl va demite pe Pirlo şi îl va numi din nou pe Massimiliano Allegri în funcţia de manager

Schimbări majore la Juventus. Echipa din Torino îl va demite pe Pirlo şi îl va numi din nou pe Massimiliano Allegri în funcţia de manager

Allegri a fost la conducerea lui Juventus în perioada 2014-19, când a câştigat cinci titluri consecutive în Serie A. De atunci, Allegri nu a mai avut nici un angajament. El a reuşit, de asemenea, să ajungă de două ori în finala Ligii Campionilor.

Conform theguardian.com, managerul în vârstă de 53 de ani şi-a dat acordul verbal să se întoarcă la echipă, urmând să semneze un contract în cursul zilei de joi.

Pirlo se desparte de Juventus după un singur sezon. El l-a urmat la conducerea alb-negrilor, după ce torinezii l-au demis pe Maurizio Sarri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici