Schiorul Hans Grugger, rănit grav la un antrenament în 2011, se retrage din activitate

Schiorul austriac Hans Grugger, grav rănit la începutul anului 2011 la un antrenament la Kitzbühel, în Austria, şi-a anunţat, marţi, retragerea din activitate.

56 afișări

Grugger, în vârstă de 30 de ani, care are patru victorii la Cupa Mondială, a explicat că are încă probleme la piciorul drept după căzătura de la Kitzbuhel, şi nu poate reveni în competiţie la un nivel înalt.

Schiorul din Bad Hofgastein a fost internat o lună după căzătura suferită la un antrenament pentru coborâre, pe pista Streif, la 20 ianuarie 2011. Hans Grugger a fost operat la cap timp de mai multe ore şi plasat în comă artificială, după ce a suferit un traumatism cranian şi răni la cutia toracică. Austriacul a pierdut controlul la primul salt şi a căzut pe pistă, în momentul în care cobora cu o viteză de 120 km/h, rămânând inert după ce a alunecat aproximativ 30 de metri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici