Se întoarce fiul rătăcitor. Universitatea Craiova transferă un jucător pe care l-a debutat în 2008

  • Universitatea Craiova a anunţat joi transferul portarului Silviu Lung Junior.
  • Jucătorul se întoarce la echipa la care a debutat în 2008.
  • El vine de la Poli Iaşi, echipă care a reuşit în sezonul 2023-2024 să se salveze de la retrogradare.
Urmărește
334 afișări
Imaginea articolului Se întoarce fiul rătăcitor. Universitatea Craiova transferă un jucător pe care l-a debutat în 2008

Sursa foto: Facebook / Universitatea Craiova

„Ştiinţa face prima mutare în perioada de mercato şi îl readuce în Craiova sa natală pe Silviu Lung jr., portar ce are în palmares un titlu de campion, o Cupă şi două SuperCupe ale României.”, au scris cei de la Universitatea Craiova pe paginilie de socializare.

Joi, Universitatea Craiova a semnat un contract valabil pe o perioadă de 2 ani cu goalkeeperul oltean, unul din fii fostului portar de legendă al echipei naţionale şi al Universităţii Craiova, Silviu Lung.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici