Fanii pasionaţi ai lui Olympiakos sărbătoresc o victorie istorică

  • Câteva mii de fani ai lui Olympiakos s-au adunat miercuri noaptea în Pireu pentru a sărbători victoria echipei lor şi primul trofeu european istoric pentru un club grec.
  • Olympiakos a învins-o pe Fiorentina în prelungiri, cu un gol marcat de Ayoub El Kaabi, pe stadionul Agia Sophia, al rivalei AEK.
Urmărește
137 afișări
Imaginea articolului Fanii pasionaţi ai lui Olympiakos sărbătoresc o victorie istorică

Fanii pasionaţi ai lui Olympiakos sărbătoresc o victorie istorică

Oraşul portuar Pireu, aflat la periferia Atenei, unde îşi are sediul Olympiakos, s-a transformat rapid într-un spectacol de artificii şi nuanţe purpurii, în timp ce suporterii au început să sărbătorească.

„Am trăit în sfârşit ceea ce generaţia noastră aştepta. Sperăm ca următoarea generaţie să fie la fel de norocoasă ca a noastră", a declarat Giannis Christodoulou, fan Olympiakos, citat de Reuters.

„O dată în viaţă, sunt foarte bucuros, este fantastic", a adăugat un alt fan al lui Olympiakos, Diamantis Diamantopoulos.

Victoria istorică a stârnit bucuria majorităţii grecilor, inclusiv a premierului Kyriakos Mitsotakis. Fanii au sărbătorit aplaudând, scandând sloganuri şi fluturând steagurile Olympiakos în oraşele din întreaga ţară, potrivit presei locale.

„O adevărată legendă! Olympiakos câştigă Liga Conferinţelor şi face istorie! O noapte uimitoare pentru clubul în sine, dar şi pentru fotbalul grec în ansamblu. Felicitări!", a scris Mitsotakis pe platforma de socializare X.

La Florenţa, fanii Fiorentinei, care urmăreau meciul pe ecranele mari de pe stadionul Artemio Franchi, au trăit o nouă dezamăgire, echipa suferind a doua înfrângere consecutivă în finala Europa Conference League şi înfrângerea din finala Cupei Italiei din sezonul trecut.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici