Se întoarce Steaua în Ghencea? Terenul de joc al stadionului a fost refăcut. Ce trebuie să facă Gigi Becali pentru ca echipa să joace pe arenă

CSA Steaua a anunţat, luni, într-un comunicat de presă, că a refăcut terenul de joc al stadionului din Bulevardul Ghencea şi acesta poate găzdui meciuri din Liga I, condiţia ca echipa pregătită de Ilie Stan să se întoarcă pe arenă fiind ca Gigi Becali să plătească datoria de 2.444.462 lei.

1398 afișări
Imaginea articolului Se întoarce Steaua în Ghencea? Terenul de joc al stadionului a fost refăcut. Ce trebuie să facă Gigi Becali pentru ca echipa să joace pe arenă

Se întoarce Steaua în Ghencea? Terenul de joc al stadionului a fost refăcut. Ce trebuie să facă Gigi Becali pentru ca echipa să joace pe arenă (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Refacerea terenului de fotbal s-a realizat prin plantarea seminţelor de gazon, a căror achiziţionare a costat aproximativ 8.000 lei (echivalentul a circa 2.000 Euro) şi prin priceperea tehnicienilor militari în întreţinerea corespunzătoare a gazonului. În prezent, stadionul este pregătit să găzduiască meciuri de fotbal", notează comunicatul CSA Steaua.

Clubul Sportiv şi-a exprimat din nou intenţia de a găzdui meciurile de pe teren propriu ale echipei de fotbal Steaua.

"Clubul Sportiv al Armatei, administratorul de drept al Complexului Sportiv Ghencea, imobil aflat în proprietatea publică a statului, doreşte ca echipa de fotbal Steaua Bucureşti să joace în continuare pe stadionul din Ghencea. Echipa de fotbal poate reveni pe acest stadion, în condiţiile legii, după ce Societatea Comercială îşi va achita datoriile către statul român, în valoare de 2.444.462 lei, conform obligaţiilor asumate prin contractul nr. A-7220/23.12.2009", se mai aratã în comunicat.

Datoriile echipei de fotbal sunt reprezentate de "chirii lunare, penalităţi la plata chiriilor şi contravaloarea utilităţilor".

Echipa patronată de Gigi Becali a renunţat să mai evolueze pe stadionul din Bulevardul Ghencea de la începutul sezonului. Steaua a evoluat în partidele de pe tern propriu pe arenele din Ploieşti, Buzău şi Cluj şi a anunţat că în următoarea perioadă va evolua pe Arena Naţională. Becali s-a plâns de chiria ridicată pe care trebuia să o achite către CSA Steaua, menţionând apoi că formaţia "roş-albastră" se va întoarce pe Stadionul Steaua doar dacă primeşte arena în folosinţă pe o perioadă lungă pentru a o putea moderniza.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici