Selecţionerul Spaniei, Luis Enrique, a cerut reducere salarială: "În aceste momente, fotbalul nu mai este atât de important"

  • Luis Enrique, selecţionerul Spaniei, a cerut să i se reducă salariul cu 25%
  • Federaţia Spaniolă de Fotbal va economisi 350.000 de euro
  • Luis Enrique are contract cu Federaţia până în 2022, la finalul Cupei Mondiale din Qatar
68 afișări
Imaginea articolului Selecţionerul Spaniei, Luis Enrique, a cerut reducere salarială: "În aceste momente, fotbalul nu mai este atât de important"

Sursa: Hepta

Selecţionerul echipei naţionale a Spaniei, Luis Enrique, a renunţat la o parte din salariu, pe durata pandemiei de coronavirus. Fostul antrenor al clubului FC Barcelona a venit cu propunerea de scădere cu 25% a salariului, ceea ce înseamnă că Federaţia de Fotbal iberică va economisi 350.000 de euro. 

Luis Enrique a revenit pe banca tehnică a primei reprezentative, după o perioadă în care a stat departe de fotbal, din cauza unor probleme personale. În august 2019, fiica antrenorului a încetat din viaţă la doar 9 ani, după ce s-a luptat cu o boala incurabilă. 

"Gestionarea acestei pandemii este în mâinile noastre şi este foarte important să respectăm regulile. Când există probleme de asemenea gravitate, fotbalul nu mai este atât de important" a spus el. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici