Sepsi învinge pe Chindia şi stă aproape de Rapid Bucureşti, în play out

  • Sepsi Sfântu Gheorghe a învins duminică, pe teren propriu, pe Chindia Târgovişte şi a trecut pe locul doi al play out-ului Ligii 1, cu 39 de puncte, la egalitate cu Rapid, dar cu un meci mai mult jucat.
  • Covăsnenii s-au impus cu 2-1, după un meci cu tensiuni în partea a doua a jocului.
162 afișări
Imaginea articolului Sepsi învinge pe Chindia şi stă aproape de Rapid Bucureşti, în play out

După o primă repriză fără goluri, da cu câteva ocazii bune de a deschide scoru, la ambele porţi, gazdele au marcat primele în minutul 60, prin Aganovic, care a şutat din 7 metri, din pasa pe jos a lui Ştefănescu.

Peste doar 3 minute, Bărbuţ nimereşte bara porţii oaspeţilor, care reuşesc apoi să egaleze, în minutul 69, prin Chamed, cu un şut de la marginea careului mare.

Golofca a adus victoria lui Sepsi, peste dor 2 minute, după o cursă din jumătatea proprie, încheiată cu un şut din marginea suprafeţei de pedeapsă (2-1, min 71).

Meciul s-a încheiat cu tensiuni în teren, în urma cărora s-au acordat 3 cartonaşe galbene, fiind avertizat cu cartonaş roşu şi antrenorul Cristiano Bergodi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici