Sepsi Sfântu Gheorghe câştigă ultima sa confruntare din sezonul regulat al Ligii 1

  • Ultima etapă a sezonului regulat al Ligii 1 a debutat vineri seara cu meciul dintre Sepsi Sfântu Gheorghe şi FC U Craiova 1948.
  • Covăsneni au câştigat cu 2-1, după ce fuseseră conduşi chiar din minutul 8 al partidei.
  • Ambele echipe vor evolua în play-out.
758 afișări
Imaginea articolului Sepsi Sfântu Gheorghe câştigă ultima sa confruntare din sezonul regulat al Ligii 1

Sursa foto: MediafaxFoto

Oltenii au deschis scorul în minutul 8 prin Bauza, care a primit o pasă lungă preluată în marginea careului, de unde a şutat plasat.

Craiova a mai avut două ocazii importante, înainte ca Sepsi să egaleze, în minutul 39, prin Ştefănescu, care a valorificat o centrare a lui Dimitrov.

În primul minut suplimentar de joc al repizei, Tudorie a reluat în poartă din faţa porţii, o recentare a lui Damaşcan, preluând conducerea.

Repriza secundă a debutat cu o centare a oltenilor ce a căzut pe bara lui Began. Sepsi a dominat finalul de meci culminând cu o bară a lui Aganovic.

A rămas 2-1 şi Sepsi Sfântu Gheorghe încheie sezonul regulat cu 39 de puncte, momentan pe locul 8, însă poate fi depăşită de Rapid Bucureşti sau UTA Arad.

U Craiova 1948 rămâne cu 33 de puncte, pe locul 11 până la meciul dintre Gaz Metan Mediaş şi Chindia Târgovişte.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici