Serena Williams şi Caroline Wozniacki s-au calificat în semifinalele turneului de la Auckland

Semifinalistele turneului de la Auckland sunt Serena Williams (10 WTA), Amanda Anisimova (25 WTA), Caroline Wozniacki (39 WTA) şi Jessica Pegula (82 WTA).

100 afișări
Imaginea articolului Serena Williams şi Caroline Wozniacki s-au calificat în semifinalele turneului de la Auckland

Sursa FOTO: Hepta.ro

Serena Williams a avansat în semifinala turneului de la Auckland, după ce a învins-o, vineri, pe Laura Siegemund, cu scorul de 6-4, 6-3. În primul set, Serena Williams a obţinut o minge de break în faţa Laurei Siegemund, la scorul de 5-4. În cel de-al doilea set, Siegemund a reuşit o minge de break în faţa Serenei Williams, însă jucătoarea americană a recuperat şi a câştigat partida după aproximativ o oră şi jumătate.

Amanda Anisimova s-a calificat în semifinala turneului de la Auckland, după ce a învins-o pe Eugenie Bouchard, cu scorul de 6-2, 3-6, 6-4.

Caroline Wozniacki s-a impus în faţa Juliei Goerges, cu scorul de 6-1, 6-4, după o oră şi 16 minute.

Jessica Pegula a avansat şi ea în semifinala turneului de la Auckland, după ce Alize Cornet s-a retras la scorul de 6-0, 3-2, din cauza unei dureri resimţite la picior.

Semifinalele turneului de la Auckland se vor disputa, sâmbătă. Prima semifinală va începe la ora 04:00 şi le va avea protagoniste pe Caroline Wozniacki şi pe Jessica Pegula. Cea de-a doua semifinală în care se vor înfrunta Serena Williams şi Amanda Anisimova va avea loc de la ora 05:30.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici