Serena Williams şi Rafael Nadal au fost nominalizaţi la People's Choice Award

Serena Williams şi Rafael Nadal au avut amândoi un an 2022 de neuitat. Pentru Nadal a fost un an cu 2 turnee de Grand Slam câştigate, iar pentru Williams a fost cel al revenirii în circuit şi totodată, cel al unei posibile retrageri din activitate.

146 afișări
Imaginea articolului Serena Williams şi Rafael Nadal au fost nominalizaţi la People's Choice Award

Serena Williams şi Rafael Nadal au fost nominalizaţi la People's Choice Award

Nadal a început anul 2022 cu cel mai bun start al său, câştigând trei titluri ATP, pe fondul unei serii de 20 de victorii în 20 de meciuri, care a inclus şi succesul de la Australian Open în faţa lui Daniil Medvedev.

În iunie, el a câştigat al 14-lea Open al Franţei şi al 22-lea turneu de Grand Slam în total, un record.

Williams a revenit în cele din urmă pe teren după o lungă absenţă, participând la Wimbledon şi apoi la US Open, înainte de care anunţase, oarecum ambiguu, că se va retrage din competiţii.

În cele din urmă s-a retras şi şi-a luat un rămas bun emoţionat, după ce a fost învinsă de Ajla Tomljanovic în turul al treilea.

Nadal şi Williams au aflat acum că, după un an memorabil pentru amândoi, sunt plasaţi în cursa pentru premiile People's Choice Awards, la categoria destinată sportivilor, sub denumirea „The Game Changer”.

Premiile People's Choice sunt acordate de fani, oamenii din întreaga lume putându-şi vota favoriţii în 40 de categorii din domeniul filmelor, televiziunii, muzicii şi culturii pop.

Nadal şi Williams au fost nominalizaţi alături de alte celebrităţi din lumea sportului precum LeBron James, Steph Curry (baschet), Chloe Kim (snowboard), Megan Rapinoe (fotbal), Nathan Chen (patinaj artistic) sau Russel Willson (fotbal american).

Câştigătorii premiilor vor fi anunţaţi marţi, 6 decembrie, ceremonia urmând a fi găzduită de comediantul Kenan Thompson.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici