SexySoccer, înainte de întâlnirea Austria-Germania de la Euro

Un meci de fotbal pe plajă între două echipe de jucătoare din Austria şi Germania, care vor evolua dezbrăcate, va prefaţa partida de la Campionatul European dintre reprezentativele celor două ţări, programată, luni, în grupa B a competiţiei.

26 afișări
Imaginea articolului SexySoccer, înainte de întâlnirea Austria-Germania de la Euro

SexySoccer, înainte de întâlnirea Austria-Germania de la Euro (Imagine din arhiva Mediafax/AFP)

Cele zece jucătoare din Austria şi Germania se vor înfrunta pe o plajă artificială amenajată pe malul Dunării, la Viena, în cadrul unui "campionat mondial" de fotbal pe plajă numit "SexySoccer".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici