Sezonul de viteză în coastă se încheie cu un record de înscrieri la Poiana Braşov

Ultima etapă din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă, care va avea loc în weekend la Poiana Braşov, va avea parte de un număr record de înscrieri pentru acest sezon, cu un total de 104 piloţi prezenţi la start.

312 afișări
Imaginea articolului Sezonul de viteză în coastă se încheie cu un record de înscrieri la Poiana Braşov

Sezonul de viteză în coastă se încheie cu un record de înscrieri la Poiana Braşov

Trofeul Audi Braşov reprezintă a şasea rundă din prima divizie a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă şi se va desfăşura pe drumul care leagă municipiul Braşov de Poiana Braşov, un traseu deja bine cunoscut de fanii motorsportului.

Evenimentul, al cărui promotor este Mihai Leu, va decide şi numele noului campion la Categoria I la viteză în coastă, după ce Octavian Ciovică şi-a asigurat deja titlul la Categoria II încă de la Câmpulung Muscel. Lupta directă se va da între Alexandru Piţigoi (Porsche 911) şi Costel Căşuneanu (Skoda Fabia R5), diferenţa dintre cei doi în acest momente fiind de numai un punct.

Accesul fanilor pe traseu va fi gratuit, iar aceştia vor avea ocazia să vadă în acţiune modele spectaculoase precum Ferrari 458 Challenge, Audi R8, Mitsubishi Evo 8, prototipuri Radical, Norma şi Speed Car, dar şi un Tesla Model 3 pregătit special pentru curse. De asemenea, la start vor fi prezente şi 6 automobile de ultimă generaţie cu configuraţie Rally2, construite special pentru etape de raliuri.

Pe lângă Mihai Leu, Emil Ghinea, Călin Maniţiu, Aurelian Andronache, Călin Făgădar sau Lucian Răduţ, piloţi deja consacraţi la etapele de viteză în coastă, printre concurenţii înscrişi se numără Norbert Maior, Jean Tatu jr, Andrei Gîrtofan, Vlad Cosma, Cristian Dolofan sau Andrei Caşcaval.

Sâmbătă, între 9:00 şi 13:00 vor avea loc primele două manşe de recunoaşteri, urmate de cele două antrenamente cronometrate (14:30 – 18:30). Duminică, după două manşe de recunoaşteri de dimineaţă, concursul va începe la ora 13:30.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici