Sichitiu: Evoluţia echipei a fost promiţătoare

Directorul tehnic al FC Rapid, Grigore Sichitiu, a declarat că evoluţia jucătorilor antrenaţi de Cristiano Bergodi a fost una promiţătoare, la primul meci amical din stagiul din Elveţia, cu FC Sion, scor 0-0, informează site-ul oficial al grupării giuleştene.

1 afișare
Imaginea articolului Sichitiu: Evoluţia echipei a fost promiţătoare

Sichitiu: Evoluţia echipei a fost promiţătoare

"A fost promiţătoare evoluţia echipei, aflată la primul joc de pregătire, pentru că cel cu Petrolul a fost doar aşa, de încălzire. Asta, comparativ cu elveţienii, care aveau avans mare la pregătire. Eu zic că a fost bine pentru acest moment şi remarc, în primul rând, atitudinea echipei. A fost un meci reuşit, ţinând cont şi de cele câte două antrenamente zilnice de până acum, plus diferenţa de temperatură pe care au fost nevoiţi s-o suporte băieţii", a spus Sichitiu.

Site-ul oficial notează că meciul s-a jucat la Vionnaz pe o căldură sufocantă, acuzată oarecum de rapidişti, care s-au pregătit până acum (la Crans Montana) la o temperatură considerabil mai scăzută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici