Sichitiu: Iencsi va fi noul nostru antrenor secund

Directorul general al FC Rapid, Grigore Sichitiu, a declarat, duminică, agenţiei MEDIAFAX, că fotbalistul Adrian Iencsi va fi noul antrenor secund al echipei, el urmând să fie legitimat şi ca jucător.

16 afișări
Imaginea articolului Sichitiu: Iencsi va fi noul nostru antrenor secund

Sichitiu: Iencsi va fi noul nostru antrenor secund

"Ne-am înţeles cu Iencsi în toate privinţele, el va fi noul nostru antrenor secund, urmând să colaboreze cu Rada şi Nicolae Manea. Şi ca o supriză pentru suporterii noştri, pot spune că el va fi legitimat şi ca jucător. Astfel că este posibil ca el să joace din nou în tricoul vişiniu, ceea ce ne bucură pentru că ştim ce înseamnă Iencsi pentru Rapid. După cum se vede ne ţinem de cuvânt şi aducem lângă echipă fostele glorii ale Rapidului", a spus Sichitiu.

Grigore Sichitiu a precizat că Iencsi va semna un contract pe un an şi jumătate. "Totul este bătut în cuie. La finalul săptămânii viitoare el va ajunge în ţară pentru a parafa toate aceste lucruri, după care se va alătura lotului nostru în cantonamentul de la Poiana Braşov", a adăugat Sichitiu.

Adrian Iencsi, fost fundaş al echipei Rapid, evoluează în prezent la formaţia Kapfenberger SV din prima ligă austriacă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici