Sichitiu: Vali Negru va semna cu Rapid după ce va deveni liber de contract

Directorul general al FC Rapid, Grigore Sichitiu, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că mijlocaşul Valentin Negru, care a evoluat sezonul trecut la CS Otopeni, va semna cu gruparea giuleşteană după ce va deveni liber de contract.

44 afișări
Imaginea articolului Sichitiu: Vali Negru va semna cu Rapid după ce va deveni liber de contract

Sichitiu: Vali Negru va semna cu Rapid după ce va deveni liber de contract (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Vali Negru a venit şi s-a alăturat lotului nostru, deja a făcut un antrenament sub comanda lui Viorel Hizo. Noi îl dorim şi va semna cu Rapid, dar numai după ce va fi jucător liber de contract. Nu am semnat nimic cu el acum, doar se pregăteşte cu noi", a spus Sichitiu despre fotbalistul de 27 de ani care a mai evoluat pentru Rapid în perioada 2003-2006.

Antrenorul Viorel Hizo a renunţat la unul dintre cei doi jucători sloveni, Darjan Matici şi Sead Zilici, aflaţi zilele acestea în probe la antrenamentele formaţiei giuleştene.

"La Zilici s-a renunţat, el deja a plecat din România. Legat de Matici, încă nu am decis dacă să îl păstrăm sau nu. Ne vom hotărî la sfârşitul acestei sămptămâni", a explicat directorul general al grupării giuleştene.

Sichitiu a menţionat că Djordje Ivelja şi Radomir Djalovici, care au probleme cu vizele de intrare în România, se vor alătura lotului rapidist direct în cantomanentul din Germania.

"Djalovici şi Ivelja vin direct în Germania. Sperăm să vină acolo şi Bozovici", a afirmat Grigore Sichitiu.

În ceea ce îl priveşte pe portarul brazilian Elinton Andrade, Sichitiu a precizat că nu ştie dacă va rămâne sau nu la Rapid în sezonul următor.

"Andrade nu are nicio ofertă de transfer. În momentul de faţă nu ştiu dacă rămâne sau nu, vom vedea pe parcurs ce se întâmplă", a mai spus directorul general al FC Rapid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici