Simon: Hănescu a fost mai realist

Tenismanul francez Gilles Simon a declarat, vineri seară, că Victor Hănescu a fost mai bun şi a dat dovadă de realism în meciul din turul trei la Roland Garros, câştigat de român, cu scorul de 6-4, 6-4, 6-2, informează L'Equipe.

1 afișare

"În primele două seturi am fost de acelaşi nivel, însă el a fost mai realist ca mine. Nu am concretizat nicio minge de break. Când întâlneşti jucători atât de constanţi şi solizi, nu trebuie să-ţi scape nicio ocazie. A fost un adversar dificil, a fost foarte bun azi. Când aşteptam greşeala, aceasta nu venea niciodată. A fost foarte precis şi solid", a declarat Simon.

Victor Hănescu, numărul 33 ATP, s-a calificat, vineri, în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, dotat cu premii în valoare totală de 7,3 milioane de euro, după ce l-a învins, cu scorul de 6-4, 6-4, 6-2, pe Giles Simon, numărul 7 ATP.

Pentru această performanţă, jucătorul român în vârstă de 28 de ani va primi 68.400 de euro şi 180 de puncte ATP.

În optimile de finală, Hănescu, cap de serie numărul 30, îl va întâlni pe chilianul Fernando Gonzalez (numărul 12 ATP), al 12-lea favorit al turneului.

Cea mai bună performanţă a lui Hănescu la Roland Garros este calificarea în sferturile de finală, în ediţia 2005

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici